Zeven jarige laat leven na een potje voetbal | Korps Politie Suriname

De politie van ressort Flora kreeg op woensdag 6 juni omstreeks 16.00 uur de melding dat een manspersoon bewusteloos was neer gevallen in een zaal van een gebouw aan de Mr. J. Lachmonstraat.
Daar aangekomen verklaarde een getuige aan de wetsdienaren dat twee minderjarige broers in de zaal voetbalden. De zaal werd op dat moment versierd door de familie voor een feest. Eén van de jongens maakte een trapbeweging naar de bal, maar trapte daarbij ongelukkigerwijs tegen het been van zijn 7-jarige broer Nathaniel Hooten.
Nathaniel kwam te vallen en belandde met zijn hoofd op de betonnen vloer. Het slachtoffertje werd direct per eigen gelegenheid door zijn moeder afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.
De wetsdienaren deden de SEH aan en troffen het levenloze lichaam van Nathaniel aan. Uitwendig vertoonde het ontzielde lichaampje geen letsels. Volgens verklaring van de dienstdoende arts, is het slachtoffer zonder hartslag binnen gebracht. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen.

. Zeven jarige laat leven na een potje voetbal – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres