Vruchtendief aangehouden en in verzekering gesteld

Twee benadeelden deden op zaterdag 26 januari en zondag 03 februari van dit lopend jaar aangifte op het politiebureau Santo Boma, contra de 50-jarige verdachte Biswanand J. meer bekend als “Boet”.
Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van drie kratten tomaten en een zak sinaasappels.
De verdachte Biswanand die bekend is bij de politie, is meermalen in verzekering gesteld ter zake diefstal. Biswanand wist uit handen van de politie te blijven tot zaterdagavond 2 februari toen hij op zijn woonadres was aangehouden.
Daartoe gevraagd gaf Biswanand toe, dat hij drie kratten tomaten gestolen had. Voorts dat hij de bakken tomaten voor SRD 60 verkocht had voor een marktverkoopster. Hij ontkent dat hij een zak met sinaasappels gestolen heeft.
Biswanand is, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie van Santo Boma in verzekering gesteld.

Bericht: >Vruchtendief aangehouden en in verzekering gesteld
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres