Vrouw vecht voor haar leven en hond dood nadat koeien ze vertrapten

GFC NIEUWS- Een vrouw vecht voor haar leven nadat ze werd vertrapt door koeien die ook haar hond doodden.
Een voorbijganger sloeg alarm toen die de vrouw zag op een veld in Sheldon, een zeer heuvelrijk nationaal park in het noorden van Engeland.
Het slachtoffer werd gebracht naar het ziekenhuis met een luchtambulance. Haar toestand is kritiek.
Op haar officiële Twitter-account bedankte de leiding van Sheldon Village de politie en paramedici die de vrouw hebben geholpen en wenste haar beterschap toe.
Het bericht Vrouw vecht voor haar leven en hond dood nadat koeien ze vertrapten verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Vrouw vecht voor haar leven en hond dood nadat koeien ze vertrapten

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres