Vrouw beroofd van halsketting door man die haar achtervolgt en lastig valt

De 30-jarige halskettingdief Etto L. werd in de vroege ochtend van vrijdag 10 augustus door een burger aangehouden en overgedragen aan de politie van het ressort Centrum. Etto had een vrouw beroofd van haar halsketting ter hoogte van de hoek Mahonylaan en de Weg naar Maretraite.
De vrouw verklaarde aan de politie dat zij in de buurt woont. Op die bewuste dag kreeg ze een woordenwisseling met haar man in de Palmentuin. Ze liep op een bepaald moment boos weg en liet haar partner achter in de tuin.
In de Grote Combeweg, ter hoogte van het Belastingkantoor, werd zij achtervolgd en lastig gevallen door Etto. Ter hoogte van de hoek Mahonylaan rukte Etto haar gouden halsketting met hanger weg van haar hals.
Op hetzelfde moment kwam haar echtgenoot die op zoek naar haar was, in een taxi aangereden. Huilend vertelde zij haar man wat haar was overkomen en wees welke richting Etto was gelopen was na zijn criminele daad.
De echtgenoot wist Etto in de directe omgeving aan te houden en schakelde de politie in. Alleen de halsketting is terug gevonden. Voordat hij werd aangehouden had Etto de halsketting met hanger weggegooid. De hanger is waarschijnlijk losgeraakt en is niet terug gevonden.

Bericht: >Vrouw beroofd van halsketting door man die haar achtervolgt en lastig valt

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres