Voortvluchtige duikt op in publiek proces ‘El Chapo’

Een man uit het publiek die de aandacht trok tijdens het proces in New York tegen de Mexicaanse drugsbaron Joaquín Guzmán Loera, bekend als El Chapo (de Korte), is als voortvluchtige in de rechtszaal gearresteerd.
René Javier Rivera Martínez nam plaats op de publieke tribune en omdat hij vooraan wilde zitten zei hij in het Spaans familie van de beklaagde te zijn. Even later nam hij wat gas terug en zei een bekende van de familie van El Chapo uit Italië te zijn. Agenten brachten hem vervolgens naar een ander zitplaats, terwijl Rivera tegenstribbelde. Ongeveer twee uur later voerden agenten hem in boeien weg uit de rechtszaal.
Door alle aandacht die Rivera had getrokken, was de politie nagegaan met wie ze te doen had. Hij bleek wegens meerdere misdrijven te wordt gezocht, meldde The New York Post.
De jury van de rechtbank in Brooklyn beraadt zich inmiddels al circa twintig uur verspreid over vier dagen over de vraag of El Chapo schuldig is aan de aanklachten.
De Telegraaf

Bericht: >Voortvluchtige duikt op in publiek proces ‘El Chapo’
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres