Veroorzaker aanrijding overlijdt in ziekenhuis

De 29-jarige bromfietser Gautam Guptar is op maandag 4 februari in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie overleden.
Gautam veroorzaakte op vrijdag 1 februari een aanrijding met een bus aan de Fredericiweg. De politie van het ressort Paradise deed na de melding van de aanrijding met zware persoonlijke ongelukken de locatie aan voor onderzoek.
Bij aankomst werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar. Onderzoek wees uit dat de bromfietser over de Fredericiweg reed. Ter hoogte van pandnummer 34 haalde hij een voorrijder in. Bij die inhaalmanoeuvre kwam hij terecht op de rijhelft van de tegenligger in dezen de personenbus.
In kritieke toestand werd Guptar afgevoerd naar het MMC alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Hij liet het leven op maandag 4 februari.
Het ontzielde lichaam van Guptar zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan. Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op acht.
De buschauffeur is in het bezit van een gelding Surinaams rijbewijs. Na verhoor is hij heengezonden. De zaak is nog in onderzoek.

Bericht: >Veroorzaker aanrijding overlijdt in ziekenhuis
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres