Verliefde Sergio voor bedreiging en belaging ingesloten | Korps Politie Suriname

De 19-jarige Sergio B. is op dinsdag 3 juli door de politie van ressort Centrum in verzekering gesteld na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.
Deze verliefde jongeman wordt ervan verdacht op maandag 2 juli aan de Heiligenweg zijn ex-vriendin voor de zoveelste maal te hebben lastig gevallen. Volgens verklaring van de aangeefster hadden zij een liefdesrelatie van een jaar. Op een bepaald moment bracht zij een einde aan de relatie. Sergio kon zich niet verenigen met haar besluit en maakte haar het leven zuur.
Sergio achtervolgde haar steeds en deed ook haar werkadres aan alwaar hij beledigende uitlatingen naar haar deed. Ook wachtte hij haar een dag op met een scherp voorwerp, waarmee hij haar dreigde neer te zullen steken.
Van deze bedreiging deed haar moeder aangifte op het politiebureau Munder, daar zij in dat ressort woonachtig zijn.
Sergio maakte haar op 2 juli het leven weer zuur. Om erger te voorkomen besloot ze toen aangifte te doen bij de politie van ressort Centrum. Sergio werd opgeroepen en meldde zich op 3 juli aan op het politiebureau.
Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de bedreiging, maar de overige zaken geeft hij wel toe.

. Verliefde Sergio voor bedreiging en belaging ingesloten – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres