Verhoogde acties tegen foutparkeerders

De politie in het bijzonder de Motor Surveillance Dienst( MSD)zal binnenkort streng optreden tegen de zogenaamde foutparkeerders.
Foutparkeerders zijn verkeersdeelnemers die onder andere hun voertuigen parkeren:
– dwars over trottoirs
– binnen 12 meter van kruisingen en/of nabij splitsingen van wegen
– voor parkeergelegenheden of op afstanden van minder dan 12 meters van zo een parkeergelegenheid verwijdert
– Op wegen of weggedeelten waarvoor een wachtverbod of stopverbod geldt.
De MSD is dinsdag bezig geweest aan de Noorderkerkstraat, de Waterkant en de Saramaccastraat. Op die dag zijn het gros van de overtreders niet bekeurd, maar gesommeerd om hun voertuigen te verwijderen dan wel door te rijden. In enkele gevallen zijn voertuigen weggesleept en moesten de sleepkosten door de overtreders betaald worden.

Bericht: >Verhoogde acties tegen foutparkeerders

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres