Verdachte politieagent in drugszaak Stolkertsijver overleden

De 32-jarige Vikaash Bechan, de verdachte politieagent in de drugszaak Stolkertsijver, is vanochtend vroeg overleden in het cellenhuis.
De deuren van de cellen zijn, zoals gewoonlijk, vroeg opengedaan voor de arrestanten met de bedoeling dat zij gaan baden. Vikaash liep zijn cel uit om te gaan baden en zeeg daarbij plotseling neer. Politieambtenaren schoten hem te hulp en schakelden via de Centrale Meldkamer de ambulance in. Het ambulancepersoneel constateerde dat de arrestant geen teken van leven meer vertoonde.
Een ingestelde arts stelde de dood vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.
Vikaash is dinsdag samen met twee andere collega’s ingesloten op verdenking van mishandeling, overtreding van de Wet Verdovende Middelen en Dwang door ambtenaar.
Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de afdeling Onderzoek Personeel Zaken (OPZ).

Bericht: >Verdachte politieagent in drugszaak Stolkertsijver overleden
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres