“Vee-opkoper” ingesloten

De recherche van regio Midden heeft op maandag 5 november de 42-jarige Iwan D. na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten in verzekering gesteld voor oplichting.
Een benadeelde deed begin november aangifte tegen Iwan. Volgens verklaring van de aangever werd hij benaderd door een “vee-opkoper” genaamd Ashruf, die enkele schapen, geiten en koeien wilde kopen. Naderhand is gebleken dat Ashruf de 42-jarige Iwan D. is.
De aangever of veehouder had alleen maar schapen ter verkoop. Onder valse voorwendsels haalde Iwan de veehouder over om vier schapen ter waarde van SRD 1.750 voor hem te verkopen. Iwan beloofde het verschuldigde bedrag na een uur te komen betalen.
Toen Iwan niet kwam opdagen, deed de veehouder aangifte op het politiebureau de Nieuwe Grond.
Het vermoeden bestaat dat er meerdere mensen door Iwan D. alias Asruf zijn opgelicht. Deze worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van regio Midden. Deze afdeling is te bereiken op het telefoonnummer 582050.

Bericht: >“Vee-opkoper” ingesloten
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres