Update: Psychisch gestoorde man valt politieambtenaar aan met houwer

De 32-jarige psychisch gestoorde Kenneth Dikan werd op maandag 18 februari te Albina neergeschoten door een politieambtenaar. Daarbij heeft Dikan het leven gelaten. De politieambtenaar werd door Dikan aangevallen met een houwer en ter noodzakelijke verdediging van zijn eigen lijf schoot hij op Dikan met zijn dienstvuistvuurwapen.
Het politionele onderzoek heeft naar voren gebracht dat het gebruiken van vuurwapengeweld door die politieman rechtmatig was.
De politie heeft de beelden die te maken hebben met het schietincident vrijgegeven, omdat geruchten de ronde deden bij de gemeenschap te Albina dat het niet noodzakelijk was dat de politieambtenaar op Dikan moest schieten. De beelden zijn mede gebruikt in het politionele onderzoek om te toetsen of de handeling van die politieambtenaar wel of niet rechtmatig was.

Bericht: >Update: Psychisch gestoorde man valt politieambtenaar aan met houwer
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres