Twee diefstalverdachten aangehouden

Ricky D. (26) en Ivanildo E. (22) zijn op woensdag 4 september door de politie van het ressort Paranam en leden van de Recherche Regio Midden (RRM) aangehouden ter zake diefstal.
Bij de aanhouding troffen de politie van het ressort Paranam een buitenboordmotor en een 32 inch flatscreen televisie in het voertuig aan. Deze goederen zijn in beslag genomen. De buitenboordmotor is reeds afgestaan aan de rechtmatige eigenaar die aangifte had gedaan.
Van de 32 inch televisie is de eigenaar nog niet achterhaald. Dit televisietoestel van het merk ‘Haier’ is te bezichtigen op de afdeling Recherche, gevestigd in het gebouw van politie De Nieuwe Grond (Regio Midden).

Bericht: >Twee diefstalverdachten aangehouden
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres