Twee buitenlanders omgekomen in het verkeer te Saramacca (update)

Uit het politieonderzoek over de dodelijke botsing donderdagmiddag op de Coppenameweg in het district Saramacca, is het volgende naar voren gekomen:
De Guyanese personenautobestuurder Patrick Toelsi reed samen met Frank Manning over de Coppenameweg richting Boskamp, terwijl de vrachtwagenbestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Ter hoogte van kilometer 69 kwam Toelsi met zijn voertuig op de rijhelft van de vrachtwagen terecht toen hij een bocht naar rechts beschreef. Het gevolg was een nagenoeg frontale botsing tussen deze twee voertuigen.
Na de botsing kwamen beide voertuigen in een langs de weg lopende goot terecht. Voordat de vrachtwagen in de goot terechtkwam, ramde het een hoogspanningsmast.
Toelsi en Manning zijn ter plaatse overleden, terwijl de vrachtwagenbestuurder met de schrik vrij kwam.
De ontzielde lichamen zijn voor sectie door de politie in beslag genomen, meldt het KPS.
Volgens een bericht op de Facebookpagina van Bribi Ministries International zijn de twee omgekomen mannen apostel Patrick Tulsie uit Guyana en apostel Tim Manning uit New York.(GFC)

Bericht: >Twee buitenlanders omgekomen in het verkeer te Saramacca (update)

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres