Twee aangehouden in berovingszaak (update)

Het Arrestatie Team heeft op donderdag 18 januari de 27-jarige bewaker Glenn O. aangehouden voor een beroving woensdagmorgen 2 januari op het voorterrein van een hotel aan de Anton Dragtenweg.
Op die bewuste woensdagmorgen werd een incassoloper beroofd van een tas met een groot geldbedrag in Surinaamse dollars, euro’s en Amerikaanse dollars.
De met een vuistvuurwapen gewapende rover is vermoedelijk de 25-jarige Maikel L., die officier is in het Surinaams Nationaal leger.
Maikel L. is op dinsdag 8 januari aangehouden en in verzekering gesteld. Hij kwam in beeld nadat de 23-jarige Aniel D. op maandag 7 januari was aangehouden en verklaarde dat hij de vluchtauto bestuurde.
Glenn O. wordt ervan verdacht hand – en spandiensten te hebben verleent en/of gelegenheid of middelen te hebben verschaft tot het in uitvoering brengen van de beroving, schrijft de PR van het KPS.
Via de Militaire Politie zijn er nog twee militairen in beeld gebracht en aangehouden in verband met dit strafbaar feit.

Bericht: >Twee aangehouden in berovingszaak (update)

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres