‘Trump wil samenwerking Amerikaanse bedrijven met Huawei verbieden’

De Amerikaanse president Donald Trump zal volgens persbureau Reuters deze week een nieuw decreet voor een verbod op spionagetelecom ondertekenen. Dat betekent dat Amerikaanse bedrijven geen zaken meer mogen doen met telecomgiganten als Huawei.
Om dat plan te realiseren zou er een beroep gedaan worden op de International Emergency Economic Powers Act, die de president de bevoegdheid geeft om de handel te reguleren als antwoord op een noodsituatie die de Verenigde Staten bedreigt.
Volgens de Amerikanen wordt de apparatuur van het Chinese Huawei – de op twee na grootste smartphonemaker ter wereld – door de Chinese staat gebruikt om te spioneren. Huawei heeft die beschuldigingen ontkend.
In augustus tekende Trump al een decreet voor het verbod op gebruik van apparatuur van Huawei en een andere Chinese leverancier, ZTE Corp, door de Amerikaanse overheid.
Ook hebben de Verenigde Staten andere landen actief aangespoord om de apparatuur van Huawei niet te gebruiken in de volgende generatie 5G-netwerken die volgens de Amerikanen onbetrouwbaar is.
NU.nl/Reuters

Bericht: >‘Trump wil samenwerking Amerikaanse bedrijven met Huawei verbieden’
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres