Trump prikt vorkje met Kanye West

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag in zijn drukke agenda nog tijd gehad voor een gezamenlijke lunch met de Amerikaanse rapper Kanye West.
De lunch vond plaats in de ruimte voor diners in het Witte Huis waar ook zijn dochter Ivanka Trump en schoonzoon Jared Kushner bij aanwezig waren.
Het bezoek van West volgt, nadat een aantal maanden geleden zijn vrouw Kim Kardashian bij Trump nog had gepleit voor de gratie van een gedetineerde.
Tijdens de lunch stelde West hervormingen in de Amerikaanse gevangenissen ter discussie, terwijl Trump de aanwezigheid van de populaire rapper goed kan gebruiken in de aanloop naar de verkiezingen in november.
De Telegraaf

Bericht: >Trump prikt vorkje met Kanye West
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres