Technische werkzaamheden aan zender STVS

In verband met technische werkzaamheden aan de zender in Paramaribo, is de STVS genoodzaakt haar kanalen uit de lucht te halen. In eerste instantie is gemeld dat dat op woensdag 13 juni zou plaatsvinden, maar de datum is veranderd naar donderdag 14 juni.
Rond 00.00 uur zullen 8.1, 8.2, 8.3, 8.4, 8.5 en 8.6 uit de lucht zijn.
Met deze upgrading zal het bereik en de ontvangst van de Nationale Zender aanzienlijk verbeterd worden in Groot-Paramaribo en omstreken, meldt het station.(GFC)

Bericht: >Technische werkzaamheden aan zender STVS

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres