STVS haalt kanalen vannacht uit de lucht

In verband met technische werkzaamheden aan de zender in Paramaribo, is de STVS genoodzaakt haar kanalen uit de lucht te halen. Dat meldt de STVS in een persbericht.
In eerste instantie werd gemeld dat de werkzaamheden op woensdag 13 juni zouden plaatsvinden, maar door omstandigheden zijn die nu verschoven naar vandaag.
De staatszender meldt dat de kanalen 8.1, 8.2, 8.3, 8.4, 8.5 en 8.6 vannacht om 00.00 uur uit de lucht gaan.
Met deze upgrading zal het bereik en de ontvangst van de nationale zender aanzienlijk verbeterd worden in Groot-Paramaribo en omstreken, aldus de STVS.
Waarom de werkzaamheden zo kort voor het WK voetbal waren gepland, is niet bekendgemaakt door de STVS. Ook is niet bekendgemaakt hoelang de werkzaamheden zullen duren.

Bericht: >STVS haalt kanalen vannacht uit de lucht
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres