Stalker zei aan vrouw “we gaan samen dood” nadat hij haar binnen 12 dagen 10.000 berichten stuurde

GFC NIEUWS- Een man is gearresteerd voor het stalken van een vrouw en het toesturen van ruim 10.000 tekstberichten binnen 12 dagen, terwijl hij bedreigde met het bombarderen van vliegtuigen en kerken.
Nicholas C. Nelson, 48, uit Parkland, een plaats in de Amerikaanse staat Florida, begon het slachtoffer op 5 april berichten te sturen na haar via een gezamenlijke vriend ontmoet te hebben.
Het slachtoffer zegt dat ze nauwelijks met de verdachte had gesproken en zag hem slechts enkele keren.
Nadat ze de vriend erover informeerde, nam het aantal tekstberichten juist schrikbarend toe.
In een van de berichten staat: “Jij en ik zullen samen sterven.”
In een ander bericht staat: “de enige man waarmee je nu zal zijn, ben ik.”
Nelson zei zelf dat hij vliegtuigen en kerken zou bombarderen en maakte het niet uit als hij in de gevangenis belandt.
Nelson begon de vrouw op een bepaald moment in werkelijkheid te stalken door een mand met kleren achter te laten voor de deur bij een familielid.
Op 17 april stuurde hij haar een foto van een vliegveld met als tekst: “Ik zal starten met mijn bombardement om mijn punt te maken.”
Hij is aangeklaagd voor stalking, het schrijven en opsturen van intimiderende en bedreigende berichten en is opgesloten in een gevangenis in Broward.
Het bericht Stalker zei aan vrouw “we gaan samen dood” nadat hij haar binnen 12 dagen 10.000 berichten stuurde verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Stalker zei aan vrouw “we gaan samen dood” nadat hij haar binnen 12 dagen 10.000 berichten stuurde

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres