Spang Makandra lanceert ‘NxGen Digital Professionals Training’

De kick-off van de ‘NxGen Digital Professionals Training’ vindt op woensdag 18 juli plaats. De organisatie van deze training is Spang Makandra. Op deze dag vindt de kick-off van het selectietraject voor bovengenoemde training plaats.
Het doel van deze training is het opleiden van ‘digital professionals’ die uiteindelijk op internationale projecten kunnen meewerken en hiermee een bijdrage leveren aan export van ICT diensten.
De training bestaat uit 4 onderdelen: Storytelling, Animation, Game Development en Digital Design en is een kans voor creatieve talenten om een nieuwe carrière te beginnen.
Spang Makandra is het internetmarketingbureau in Suriname dat bedrijven ondersteunt bij het communiceren via internet.(GFC)

Bericht: >Spang Makandra lanceert ‘NxGen Digital Professionals Training’

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres