Social media draagt bij tot het oplossen van camera diefstal | Korps Politie Suriname

Een benadeelde deed op vrijdag 1 juni aangifte bij de politie van Livorno. De aangever verklaarde dat op die bewuste dag zijn fotocamera uit zijn auto is gestolen. Zijn voertuig stond geparkeerd voor een supermarkt aan de Sir Winston Churchillweg.
Vrienden van de aangever zagen via social media dat een soort gelijk toestel te koop werd aangeboden. Zij namen contact op met de verkoper en maakten een afspraak voor het bezichtigen en eventuele koop van het toestel.
De politie van Livorno, waar de aangifte is gedaan werd hiervan in kennis gesteld. De politieambtenaren begaven zich in uniform in een onopvallende auto naar het adres waar de verkoper had aangegeven dat de geïnteresseerden konden langslopen. Het bleek te gaan om het toestel dat uit het voertuig van de aangever was weggenomen. De 18-jarige verkoper, Latrell H., die als verdachte is aangemerkt, is aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Volgens verklaring van Latrell zou hij de camera hebben gehad van een manspersoon die echter nog niet in beeld is gebracht.
Het voorlopige onderzoek wijst uit dat deze verdachte vermoedelijk meer op zijn kerfstok moet hebben.
Vermeldenswaard is dat op zondag 3 juni aangifte was gedaan bij de politie van het ressort Nieuwe Haven van ontvoering van Latrell door twee pseudo politie agenten. Het gaat in deze om een aanhouding van de verdachte door twee wetsdienaren in uniform in een onopvallend voertuig. De zaak is in onderzoek bij de Politie van Livorno.

. Social media draagt bij tot het oplossen van camera diefstal – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres