Schoten gelost; schutter aangehouden » Politieberichten

De 46-jarige Mehmet K. is op woensdag 14 augustus door de politie van het bureau Geyersvlijt aangehouden.
De Politie deed na de melding dat in de Verlengde Picassostraat schoten zijn gelost de locatie aan.
Daar aangekomen werd de beller zijnde de beheerder van een appartement aangetroffen. Hij verklaarde dat hij omstreeks middernacht schoten hoorde. Hij ging de straat op om te zien wie de schoten loste. Het bleek zijn overbuurman Mehmet, K. te zijn.
Mehmet schreeuwde de aangever toe dat hij de verlichting van zijn appartement uit moest doen omdat die- de verlichting- hem hinderde. Dat als de aangever hieraan geen gevolg zou geven op hem geschoten zou worden. Terwijl de buurman dit zei loste hij schoten af op het appartement. De aangever ging plat liggen om niet geraakt te worden. Vervolgens bracht hij zichzelf in veiligheid. Hij heeft de politie toen niet meteen gebeld.
Enkele uren daarna loste Mehmet weer schoten af en toen belde de aangever de politie op.
Mehmet werd aangedaan. In zijn woning zijn aangetroffen en in beslag genomen een rifle en een vuistvuurwapen. Mehmet bleek geen vergunningen voor deze wapens te hebben. Bij zijn voorgeleiding verklaarde Mehmet niet te weten wanneer en waarop hij geschoten heeft. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij voor poging tot doodslag, bedreiging, vernieling en illegaalvuurwapenbezit in verzekering gesteld.

. Schoten gelost; schutter aangehouden – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres