Schoonmaakwerkzaamheden gaande in de Corantijnlaan

GFC NIEUWS- Op dit moment worden er schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd op de Corantijnlaan, Kabalebo.
Deze werkzaamheden worden verricht door het houtbedrijf Palmeras die ook operationeel is in Kabalebo.
De Corantijnlaan is de weg achter het Apoeraplan die leidt tot Wakai. Deze weg heeft jaren lang nauwelijks of geen onderhoud gehad. Dit terwijl er vele mensen langs de weg wonen en zelf de SWM daar gevestigd is.
Veder ontsluit deze weg het dorp Washabo via een weg die vanuit Washabo naar de Corantijnlaan loopt.
Deze schoonmaakwerkzaamheden betekenen dus een goede stap in de richting van de ontwikkeling van Kabalebo.
Naast de werkzaamheden van de Corantijnlaan zijn ook de asfalteringswerkzaamheden van de wegstrekking Apoera naar Washabo in volle gang.
Ook zullen lijnploegen van de EBS de volgende week starten met het uitbreiden van het elektriciteitsnetwerk op verschillende plekken in fase 2 te Apoera.
Het bericht Schoonmaakwerkzaamheden gaande in de Corantijnlaan verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Schoonmaakwerkzaamheden gaande in de Corantijnlaan

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres