Saudi-Arabië wil Rusland in rouw dompelen

Bondscoach Juan Antonio Pizzi van Saudi-Arabië wil donderdag in de openingswedstrijd tegen Rusland WK-geschiedenis schrijven.
Nog nooit heeft het gastland van het wereldkampioenschap het eerste duel verloren. “We zijn er klaar voor, we zijn niet bang”, verzekerde de Argentijn. “We willen Rusland verslaan. Dat zal voor ons van grote invloed zijn op de rest van het WK.”
Saudi-Arabië heeft een zwakke oefencampagne afgewerkt. De interlands tegen Italië, Duitsland en Peru gingen verloren. Er is echter één troost: de lange aanloop van Rusland, dat als gastland automatisch was geplaatst, verliep nog slechter. Na de laatste zege op Zuid-Korea in oktober vorig jaar boekte de nummer 70 van de wereldranglijst vier nederlagen en drie remises.
“Ik denk niet dat we nu nog naar onze oefeninterlands moeten kijken”, merkte Pizzi op. “Het enige dat nu nog telt is onze openingswedstrijd tegen Rusland. Op het WK gebeuren altijd onvoorspelbare dingen. Het blijft een speciaal toernooi.”
Saudi-Arabië won in 1994 voor de laatste keer een wedstrijd op de eindronde van het WK.
De Telegraaf

Bericht: >Saudi-Arabië wil Rusland in rouw dompelen
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres