Ronaldo voor het eerst sinds WK weer in Portugese selectie

De Portugese bondscoach Fernando Santos heeft Cristiano Ronaldo opgenomen in zijn selectie voor de EK-kwalificatieduels met Oekraïne (22 maart) en Servië (25 maart). Het is de eerste keer sinds het WK in Rusland dat Ronaldo weer bij de selectie zit.
De sterspeler van Juventus, die vorig jaar van Real Madrid naar Italië verkaste, werd om uiteenlopende redenen buiten de selectie gelaten.
In samenspraak met de voorzitter van de Portugese voetbalbond werd in oktober vorig jaar besloten de aanvaller van Juventus niet te selecteren. Ronaldo miste daardoor het Nations League-duel met Polen en het oefenduel met Schotland.
Santos wilde toen geen reden geven, maar alles wees erop dat de verkrachtingszaak waarin Ronaldo verwikkeld is ten grondslag lag aan de absentie van de aanvaller.
Ronaldo is recordinternational (154) en topscorer aller tijden (85) voor het Portugese nationale elftal.
NOS

Bericht: >Ronaldo voor het eerst sinds WK weer in Portugese selectie
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres