Robert de Niro valt Trump aan bij Tony Awards

Acteur Robert de Niro heeft zondagavond de aanval geopend op de Amerikaanse president Donald Trump tijdens de uitreiking van de Tony Awards. Op het podium van de Radio City Music Hall zei De Niro: “Ik zal dit zeggen, fuck Trump. Het is niet langer alleen ‘down with Trump’, het is fuck Trump.”
De acteur ontving met gebalde vuisten het applaus van het publiek in de zaal, maar zijn woorden werden in de live-uitzending van CBS weggepiept. De acteur heeft al vaker in het openbaar felle kritiek geuit op de Amerikaanse president.
Vorige week zei De Niro tijdens een ceremonie dat zijn land wordt geleid door een president die zijn eigen waarheid denkt te kunnen creëren en dat noemt De Niro ’bullshit’. Trump is daarom ook niet welkom in de Nobu-restaurants waar De Niro mede-eigenaar van is. In maart noemde hij Trump nog een idioot zonder enig gevoel van menselijkheid of medeleven.
De Niro kreeg van de organisatie van de Tony Awards het podium omdat hij een optreden van Bruce Springsteen mocht aankondigen.

Oh and I love Robert De Niro. Good night. pic.twitter.com/I4udIbohNL
— Ricky Davila (@TheRickyDavila) June 11, 2018

De Telegraaf

Bericht: >Robert de Niro valt Trump aan bij Tony Awards
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres