Regering VS wil asielaanvraag illegale migranten onmogelijk maken

De Amerikaanse regering heeft stappen ondernomen tegen illegale migranten die de VS via Mexico binnenkomen. Het aanvragen van asiel zal niet meer mogelijk zijn.
President Donald Trump wil zo voorkomen dat meer mensen uit Midden-Amerika richting de VS trekken, heeft de Amerikaanse regering donderdag bekendgemaakt.
Trump vindt de huidige asielwetten niet streng genoeg. Door die wetten zouden volgens de president veel mensen denken kans te maken op Amerikaans staatsburgerschap.
“Ons asielsysteem wordt overspoeld door te veel uitzichtloze asielaanvragen. Die mensen zijn ook een enorme last voor onze middelen,” staat in een verklaring van de regering. “Door al die onterechte aanvragen wordt het lastiger om de mensen die het wel verdienen asiel te verlenen.”
“Vandaag zorgen we ervoor dat mensen niet meer onterecht een asielaanvraag kunnen doen.”
De maatregel wordt naar alle waarschijnlijkheid vrijdag door de president ingevoerd. Het gaat volgens de regering vooral om economische vluchtelingen.
Trump waarschuwt al weken voor een stoet vluchtelingen die vanuit Midden-Amerika onderweg is naar de VS. Duizenden mensen zouden de Amerikaanse grens willen oversteken, om daar een nieuw leven op te bouwen.
NU.nl
Bewerkt door redactie

Bericht: >Regering VS wil asielaanvraag illegale migranten onmogelijk maken
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres