Recidivist John aangehouden voor diefstal van een fiets » Politieberichten

Omstanders hebben op maandag 12 augustus de 50-jarige recidivist John S. aangehouden.
Volgens verklaring van een getuige hoorde hij omstreeks vier uur in de ochtend zijn honden aanhoudend blaffen. Hij stond op en liep naar buiten om te controleren waarom de honden blaften. Op dat moment zag hij dat de fiets van zijn vrouw, die eerder op de dag naast het huis was geplaatst, gestolen was. De man maakte zijn zwager wakker en samen gingen zij de straat op om na te gaan of de fietsendief nog in de buurt was.
In de Sumatraweg zagen zij een man op een fiets wegrijden in de richting van de Sastrodisoemoweg. Daar de man het vermoeden had dat het de fiets van zijn vrouw was sprong hij, samen met zijn zwager, in de auto en ging de fietser achterna. Het gelukte de man om de fietser in te halen en klem te rijden nadat hij zich ervan overtuigd had dat het de gestolen fiets was.
De fietsendief, die naderhand de recidivist John, S. zou blijken te zijn, was gewapend met een dolkmes en een houwer. Er ontstond een schermutseling tussen John en de twee mannen waarbij het de mannen gelukte om John te ontwapenen en aan te houden. John en de scherpe voorwerpen zijn vervolgens overgedragen aan de ingeschakelde politie van het bureau lelydorp.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de John in verzekering gesteld voor gekwalificeerde diefstal. Het rijwiel is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

. Recidivist John aangehouden voor diefstal van een fiets – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres