Real wint derby en neemt tweede plaats van Atlético over

Real Madrid heeft de topper in Spanje tegen Atlético Madrid gewonnen. Het won het uitduel met 3-1 en nam daardoor de tweede plaats in de Primera División over van de stadgenoot.
Woensdag speelt Real Madrid in de Champions League tegen Ajax.
Casemiro opende de score met een halve omhaal nadat Sergio Ramos vier verdedigers bij een corner in de lucht had afgetroefd. Antoine Griezmann tekende voor de gelijkmaker, al ging aan zijn treffer wel een charge van aangever Ángel Correa vooraf. Kort voor de pauze benutte Ramos een strafschop na een overtreding op Junior Vinicius.
Buitenspel
In de na rust wat minder boeiende derby schoot Griezmann rakelings naast en zag Álvaro Morata een doeltreffend lobje afgekeurd worden wegens buitenspel.
Enkele minuten na de 3-1 van Gareth Bale een kwartier voor tijd (schot in de verre hoek) werd Atlético-verdediger Thomas Partey met een tweede kaart van het veld gestuurd.
Real Madrid heeft vijf punten minder dan koploper Barcelona, dat zondagavond nog in actie komt.
NOS

Bericht: >Real wint derby en neemt tweede plaats van Atlético over
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres