Real pikt ‘valse berichten’ bij zaak Ronaldo niet

Real Madrid onderneemt juridische stappen tegen een Portugese krant na berichten dat de Koninklijke een rol heeft gespeeld in de deal tussen Cristiano Ronaldo en Kathryn Mayorga die hem heeft beschuldigd van verkrachting.
Correio da Manha, een tabloid in Ronaldo’s geboorteland, kwam eerder deze week met een voorpagina-artikel waarin wordt geschreven dat Real hun oud-vedette onder druk had gezet een regeling te treffen met Mayorga buiten de rechtszaal om.
Mayorga stelt dat Ronaldo haar in 2009 tot seks heeft gedwongen. Ze kreeg destijds 375.000 dollar om de zaak stil te houden. Ronaldo houdt vol dat de seks met wederzijdse instemming was.
De Telegraaf

Bericht: >Real pikt ‘valse berichten’ bij zaak Ronaldo niet
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres