Ponton die omkantelde, kwam tegen zandbank aan

In de vroege ochtend dinsdag werd er melding gedaan van een vaarincident op de Commewijnerivier te Rust & Werk nabij de steiger van Van Alens. Een ponton met zand, gesteenten en een kabelkraan, voer de rivier op, toen deze plotseling op een zandbank stuitte.
De ponton kapseisde en de kabelkraan kwam onder de ponton in het water terecht. Het vermoeden bestaat dat één van de 3 arbeiders (de operator) zich op dat moment in de cabine van de kabelkraan bevond.
De ingeschakelde duikers van KBS hebben een zoekactie gepleegd, doch zonder resultaat. De zoekactie wordt voortgezet.

Bericht: >Ponton die omkantelde, kwam tegen zandbank aan

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres