Politieman die psychisch gestoorde man in Albina neerschoot niet buiten zijn boekje

De 32-jarige psychisch gestoorde Kenneth Dikan werd op maandag 18 februari te Albina neergeschoten door een politieambtenaar. De man verloor kort daarna het leven.
Vanwege aanhoudende geruchten binnen vooral de Albinese gemeenschap, als zou het niet noodzakelijk zijn geweest dat de politieambtenaar op Dikan moest schieten, werd besloten om beelden met de gemeenschap te delen die te maken hebben met dat schietincident.
De beelden zijn ook gebruikt in het politioneel onderzoek om te toetsen of de handeling van die politieambtenaar wel of niet rechtmatig was, meldt het KPS verder.
De politieambtenaar werd door Dikan aangevallen met een houwer en ter verdediging van zijn eigen lijf schoot hij op Dikan met zijn dienstvuistvuurwapen.
Het politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht dat het gebruiken van vuurwapengeweld door die politieman rechtmatig was.
Het bericht Politieman die psychisch gestoorde man in Albina neerschoot niet buiten zijn boekje verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Politieman die psychisch gestoorde man in Albina neerschoot niet buiten zijn boekje

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres