Politieagent na aanrijding overleden in ziekenhuis

De adspirant-agent van politie Prewish Jodha is vanochtend overleden in het ziekenhuis. Dinsdagavond is hij door een autobestuurder op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne aangereden.
De politieagent was samen met een collega bezig met verkeerscontrole. Een auto kwam aangereden vanuit Albina gaande richting Paramaribo en reed de politieambtenaar aan.
Door die aanrijding is de politieman zwaar gewond geraakt. Hij heeft onder andere een arm- en beenfractuur opgelopen. Hij is voor medische behandeling opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo alwaar hij is komen te overlijden.
Ondanks de politieambtenaar een oranje fluorescerend vest aan had, verklaarde de 50-jarige autobestuurder dat hij de agent niet op tijd had gezien. De autobestuurder is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van hem in beslag genomen. Na verhoor is hij heengezonden.
De agent is de negende verkeersdode voor dit jaar.

Bericht: >Politieagent na aanrijding overleden in ziekenhuis
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres