Politie geeft meer informatie omgekomen buitenlanders te Saramacca

Uit het politie onderzoek met betrekking tot de dodelijke botsing gistermiddag, donderdag 8 november, op de Coppenameweg in het district Saramacca, is het volgende naar voren gekomen: De Guyanese personenautobestuurder Patrick Toelsi reed, samen met de heer Frank Manning, over de Coppenameweg komende vanuit de richting Boskamp en gaande naar de richting van Paramaribo; terwijl de vrachtwagen bestuurder vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden.
Foto: KPS
Ter hoogte van kilometer 69 kwam Toelsi met zijn voertuig op de rijhelft van de vrachtwagen terecht toen hij een bocht naar rechts beschreef. Het gevolg was een nagenoeg frontale botsing tussen deze twee voertuigen. Na de botsing kwamen beide voertuigen in een langs de weg lopende goot terecht. Voordat de vrachtwagen in de goot terecht kwam ramde het een elektriciteitsmast.
Patrick, Toelsi en de mede inzittende Frank, Manning zijn ter plaatse overleden; terwijl de vrachtwagenbestuurder met de schrik is vrijgekomen. De vrachtwagenbestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen voor sectie door de politie in beslag genomen.
Met de dood van deze twee mannen is de verkeersbarometer gestegen naar 66.
Share this:

Bericht: >Politie geeft meer informatie omgekomen buitenlanders te Saramacca

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres