Politie brengt klaarheid in twee berovingszaken

De afdeling Kapitale Delicten heeft twee berovingszaken in onderzoek waarbij drie manspersonen op respectievelijk 16 februari en 5 maart van dit jaar twee winkeliers in twee afzonderlijke gevallen hebben beroofd.
Over de beroving die op 5 maart is gepleegd bij een winkelier op de kruising van de Coesewijnestraat en de Tyronneweg, is een filmpje verspreidt via de sociale media. Tijdens het onderzoek van de berovingszaak van dinsdag 5 maart is aan het licht gekomen, dat deze verdachten zich ook schuldig moeten hebben gemaakt aan de beroving van een winkelier aan de Kamtaweg.
De verdachten die tot nu toe zijn aangehouden en opgesloten, zijn de 22-jarige Segille D. en de 16-jarige M.J. Een derde verdachte is voortvluchtig.
Tijdens een onderzoek in de woning van een van de verdachte is een jachtgeweer en een mes aangetroffen en in beslag genomen. Deze wapens zijn hoogstwaarschijnlijk gebruikt om de berovingen te plegen.

Bericht: >Politie brengt klaarheid in twee berovingszaken
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres