Passagier Diego aangehouden met cocaïne

Het BID-Team van de politie heeft de 26-jarige Diego D. op zaterdag 3 februari aangehouden op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven. De verdachte stond op het punt naar het buitenland te vertrekken toen er cocaïne in zijn handbagage is aangetroffen.
Diego had 15 pakken cocaïne inhoudende in totaal 3560 gram cocaïne verstopt in zijn handbagage.
De verdachte en de in beslag genomen cocaïne zijn vervolgens overgedragen aan de Narcoticabrigade. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Diego in verzekering gesteld.

Bericht: >Passagier Diego aangehouden met cocaïne
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres