Oudste bewoner Koewarasan overleden

De oudste bewoner van het ressort Koewarasan, Betsy van Bosse- Spier is op woensdag 15 mei overleden. Zij werd geboren op 7 maart 1914 en werd 105 jaar oud. Dat het Burger Informatie Centrum Wanica Noord-West.
Betsy van Bosse- Spier
Op 7 maart 2019 werd zij gehuldigd door districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh op haar woonadres aan de Welgedacht A-weg. 
Oma Betsy was nog spraakzaam, kon lopen en herinnerde nog dingen over het verleden. Als boodschap voor de jongeren gaf zij aan om rustig in vrede met elkaar te leven, want de duivel brengt splitsing.
Share this:

Bericht: >Oudste bewoner Koewarasan overleden

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres