Oud-international Marchena helpt Spaanse bondscoach Hierro op WK

Carlos Marchena gaat de nieuwe Spaanse bondscoach Fernando Hierro helpen op het WK in Rusland. De 38-jarige oud-international gaat als teammanager fungeren.
Marchena behoorde tot het Spaanse elftal dat in 2008 de Europese titel pakte in Zwitserland en Oostenrijk en twee jaar later wereldkampioen werd in Zuid-Afrika.
Marchena werd in allerijl ingevlogen naar Rusland, waar de Spanjaarden vrijdag in Sochi aan het WK beginnen tegen Europees kampioen Portugal.
De Spaanse selectie heeft twee roerige dagen achter de rug. Dinsdag werd bekend dat bondscoach Julen Lopetegui na het WK verder gaat als trainer van Real Madrid.
Dat nieuws schoot in het verkeerde keelgat bij bondsvoorzitter Luis Rubiales, die niets wist van de onderhandelingen tussen beide partijen en daarom amper 24 uur later besloot om Lopetegui weg te sturen.
Hierro
Technisch directeur Hierro neemt tijdens het WK de taken van Lopetegui over. Omdat ook diens assistenten zijn vertrokken, moest Hierro snel een nieuwe staf samenstellen.
De 50-jarige Spanjaard had Julián Calero Fernández en Juan Carlos Martínez Castrejón als respectievelijk assistent- en fitnesstrainer daaraan gelijk al toegevoegd.
Spanje neemt het na de confrontatie tegen Portugal in de groepsfase nog op tegen Iran (20 juni) en Marokko (25 juni).
Rusland en Saudi-Arabië spelen vandaag de openingswedstrijd van het WK. Om 12.00 uur klinkt het eerste fluitsignaal in het Luzhniki Stadion in Moskou.
NU.nl
Bewerkt door: Redactie

Bericht: >Oud-international Marchena helpt Spaanse bondscoach Hierro op WK
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres