OPZ onderzoekt betrokkenheid agenten in 10 kg drugszaak

De Public Relations van het Korps Politie Suriname (KPS) bevestigt de aanhouding van drie agenten van politie. Deze zaak is in onderzoek op de afdeling Onderzoek Politie Zaken (OPZ).
De agenten zijn dinsdag in verzekering gesteld. Het vermoeden bestaat dat zij zich hebben schuldig gemaakt aan onder andere mishandeling, overtreding van de Wet Verdovende Middelen en dwang door ambtenaar.
Tijdens het verrichten van controledienst te Stolkersijver in het district Marowijne hebben zij vermoedelijk een druggerelateerde verdachte aangehouden en mishandeld. Ook hebben ze vermoedelijk in beslag genomen drugs achterovergedrukt.

Bericht: >OPZ onderzoekt betrokkenheid agenten in 10 kg drugszaak

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres