Ontvoering en verkrachting is verzonnen door 15-jarig meisje

De gemeenschap van Para werd opgeschrikt door een bericht via sociale media, dat een 15-jarig meisje was ontvoerd door vier manspersonen in een zwartgelakte Vitz. Het meisje zou naar haar zeggen door deze vier manspersonen zijn ontvoerd en verkracht. Dit bericht werd wereldkundig gemaakt op zaterdag 26 januari.
De politie van Jeugdzaken startte een onderzoek. Aan de hand van de antwoorden dat het meisje gaf op vragen van de politie, rees sterk het vermoeden dat iets niet klopte aan de verklaring van dit vermeend slachtoffer.
Het meisje kwam op een gegeven moment terug op haar verklaring en bekende dat zij het verhaal van de ontvoering had verzonnen. Zij is nimmer door vier manspersonen ontvoerd en verkracht.

Bericht: >Ontvoering en verkrachting is verzonnen door 15-jarig meisje
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres