Onhygiënische winkel in Centrum gesloten

Een onhygienische winkel in het Centrum van Paramaribo werd eerder deze week gesloten tijdens controle uitgevoerd door bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst in samenwerking met BOG.
Vervallen goederen, aangevreten producten, sporen van ongedierte, alcoholverkoop in shot vorm en een slechte hygiëne in als rondom de zaak zijn onder andere de redenen geweest waarom de zaak werd gesloten.
de eigenaar kon ook geen gedistilleerd vergunning overhandigen.(GFC)

Bericht: >Onhygiënische winkel in Centrum gesloten

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres