Oneerlijke klant bedreigt taxichauffeur en steelt telefoon en GPS uit voertuig

De 25-jarige Leroy K. is in de vroege ochtend van zondag 5 augustus door de politie van het ressort Flora aangehouden en in verzekering gesteld. Hij had uit een taxi een telefoon met GPS-aansluiting gestolen. De benadeelde taxichauffeur deed aangifte op het politiebureau van het ressort Flora.
Volgens verklaring van de taxichauffeur stond Leroy langs de Mottonshooplaan en wenkte hem om te stoppen. Leroy moest hem overigens nog SRD.70,- betalen voor taxidiensten. Leroy liep weg toen de taxichauffeur hem daarmee confronteerde.
De taxichauffeur stapte vervolgens uit zijn voertuig en liep hem achterna. Leroy trok een scherp voorwerp tevoorschijn en bedreigde de taxichauffeur daarmee te zullen neersteken. Uit vrees voor zijn leven rende de taxichauffeur weg.
Leroy maakte van die gelegenheid gebruik om de telefoon met GPS-aansluiting uit de taxi te stelen.

Bericht: >Oneerlijke klant bedreigt taxichauffeur en steelt telefoon en GPS uit voertuig

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres