Olieprijs maakt duikeling tot onder $80

De neergang van de olieprijs zet donderdag onverminderd stevig voort met tussentijds een dip tot net onder de $80 per vat.
De prijs van ruwe olie zakte rond 21.00 (Nederlandse tijd) met een verlies bijna 4 procent weg tot net onder de $80 naar het laagste niveau sinds halverwege september.
Na het aantikken van de jaartip boven de $86 eerder deze maand heeft de prijs van het zwarte goud in de voorbije dagen de neergaande lijn ingezet.
De getemperde verwachtingen van oliekartel OPEC over de wereldwijde vraag naar olie droeg er sterk aan bij dat de eerdere opmars van de olieprijs een stevige halt is toegeroepen.
De Telegraaf

Bericht: >Olieprijs maakt duikeling tot onder $80
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres