O P S P O R I N G: ALSPEER, BJORN DELANO alias BITO | Korps Politie Suriname

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing.
Telefoon: 404022
O P S P O R I N G
De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing van de ontvluchte verdachte :
——————————————–ALSPEER, BJORN DELANO alias BITO——————————–
geboren op 13 september 1993 te Paramaribo en wonende aan de Kinderhuisweg # 38 ,Latour 2 te Paramaribo
ALSPEER, BJORN DELANO alias BITO voornoemd wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan gekwalificeerde diefstal en heling. Hij was ingesloten in het cellenhuis verbonden aan het politie station Flora en was op zondag 05 augustus 2018 omstreeks 10.30 uur naar het politie station Livorno overgebracht voor verhoor. Daarbij zag hij kans om uit de politiewacht te vluchten.
S I G N A L E M E N T
GESLACHT……………………………………………………..MANNELIJK
ETNICITEIT…………………………………………………….AFRO-SURINAMER
HUIDSKLEUR………………………………………DONKERBRUIN
HAARDRACHT…………………………………….THANS PLAT GEKNIPT
GESCHATTE LICHAAMSLENGTE………………1.68 M.
POSTUUR…………………………………………..SLANK
Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het politie ressort Livorno van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 483400, 481941, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.
Paramaribo, 10 augustus 2018,
De procureur generaal bij het Hof van Justitie in Suriname
namens deze,
De inspecteur van politie,
(N. A. DJAMAD)

. O P S P O R I N G: ALSPEER, BJORN DELANO alias BITO – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres