Notoire dief meer bekend als “Klep” aangehouden » Politieberichten

De 55-jarige notoire dief Karel S. alias “Klep” is op vrijdag 2 augustus door de politie van het bureau Lelydorp aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Karel wordt ervan verdacht op donderdag 25 Juli van dit jaar , tussen twee en drie uur in de ochtend, een terrein aan de Lelydorperweg te zijn opgelopen ten einde een grastrimmer van het merk “Stihll”, model F185, weg te nemen. Deze man die bekend staat als “Klep” (afkorting voor Kleptomanie) is meerdere keren aangehouden en opgesloten voor diefstallen gepleegd op Lelydorp en omgeving.

. Notoire dief meer bekend als “Klep” aangehouden – Korps Politie Suriname.

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres