NII: decoratie Wijnaldum op eigen verzoek afgelast

De decoratieplechtigheid van Georginio Wijnaldum zal geen voortgang vinden. Wijnaldum zou zondag door president Desi Bouterse in Coronie worden gedecoreerd. Volgens het Nationaal Informatie Instituut (NII) zijn de plechtigheden op verzoek van Wijnaldum afgelast.
“De regering toont alle begrip voor het standpunt. Ze wenst de voetballer alle succes toe in zijn verdere voetbalcarrière,” aldus een verklaring van het Nationaal Informatie Instituut.
Op Facebook werd de decoratie van Wijnaldum een politieke stunt van de regering genoemd, ommdat er op dezelfde dag in Coronie een NDP-massameeting is gepland. Ivan Graanoogst, NDP-coördinator van het district Coronie, geeft in gesprek met het Nationaal Informatie Instituut aan dat het niet om een politieke stunt gaat.
Na de decoratie zou de president zijn partijgenoten toespreken in het partijcentrum van Coronie. “De twee activiteiten hebben in feite niet zoveel met elkaar te maken, dan wel dat er een persoon is die daar centraal staat en dat is de president,” merkte Graanoogst op.
De profvoetballer is donderdag door minister Lalinie Gopal van Sport- en Jeugdzaken op de Johan Adolf Pengel Luchthaven ontvangen. Op de luchthaven werd de voetballer omringd door fans die graag met hem op de foto wilden.

Bericht: >NII: decoratie Wijnaldum op eigen verzoek afgelast
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres