Nieuw magazine op de markt voor stimuleren toerisme

Het stimuleren van het toerisme in Suriname heeft een hoge prioriteit bij de regering.
Samen met de private sector kan het toerisme naar een hoger niveau worden getild. Diverse ondernemers zijn op verschillende manieren hiermee bezig.
Zo heeft Freddy Abdoelrahim het initiatief genomen een nieuw magazine over Suriname te ontwikkelen, het ‘’I love Su’’ magazine, dat in Nederland wordt uitgegeven. Met dit blad wil Abdoelrahim het toerisme in Suriname in Nederland, België en Duitsland promoten.
Afgelopen donderdag heeft minister Stephen Tsang de eerste editie uit handen van Abdoelrahim ontvangen. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst op het ministerie.
Deze eerste editie is gratis te krijgen en is te vinden bij de visumafdeling op Schiphol en bij 300 vaste distributiepunten zoals toko’s in heel Nederland.
Omdat de kosten voor het maken van het magazine vrij hoog zijn, voert Abdoelrahim gesprekken met bedrijven en organisaties uit de toeristische sector om door het plaatsen van advertenties bij te dragen in de kosten.
Daarnaast wil de uitgever kleine ondernemers die zich positief profileren, ondersteunen door gratis reclame te mogen maken in het blad. Het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme krijgt de kans om 10 pagina’s in het blad te vullen met artikelen over Suriname.
De tweede editie van het I love Su Magazine zal op 25 april 2019 in België worden uitgegeven en de derde editie in Duitsland.
Abdoelrahim hoopt dat er samengewerkt kan worden om de kosten te drukken, waardoor dit magazine nog meer toeristen kan bereiken waardoor Suriname meer bekendheid zal krijgen.
Het bericht Nieuw magazine op de markt voor stimuleren toerisme verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Nieuw magazine op de markt voor stimuleren toerisme

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres