Nederlandse stagiaire aangehouden voor cocaïnesmokkel

De 20-jarige Nederlandse stagiaire Florance D. is op zaterdag 3 februari aangehouden door het BID-team van de politie. Deze vrouwelijke verdachte heeft getracht cocaïne met een totaalgewicht van 1100 gram het land uit te smokkelen. De cocaïne was verstopt in twee flessen parfum.
Het onderzoek in deze zaak bracht de 26-jarige Rochelly A. in beeld als de verstrekker van de drugs aan Florance. Rochelly is opgespoord en aangehouden.
Hij heeft toegegeven dat hij de flessen parfum inhoudende cocaïne aan de stagiaire heeft afgegeven. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Florance en Rochelly ingesloten voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Deze zaak is in onderzoek bij de Narcoticabrigade.

Bericht: >Nederlandse stagiaire aangehouden voor cocaïnesmokkel
Suriname Herald

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres