Moordenaar onthoofd baby en zwaait met hoofd op straat kort na ontslag uit psychiatrische instelling

Een moordenaar die pas is ontslagen uit een psychiatrische instelling – omdat hij geen gevaar meer zou vormen voor zijn omgeving- heeft zijn 18 maanden oude babynichtje met een mes onthoofd.
De man zwaaide daarna met het hoofd op straat, zeggen ooggetuigen.
Mikhail Elinsky (42) heeft de moeder van het overleden kindje ook neergestoken. De vrouw raakte zwaargewond en is opgenomen in het ziekenhuis.
Op videobeelden is te zien hoe hij politieambtenaren met een mes bedreigd, terwijl hij weigert om zichzelf over te geven.
Uiteindelijk werd hij neergeschoten door de politie en werd afgevoerd naar een ziekenhuis in Astrakhan, Rusland, waar hij later stierf.
De moeder van het kindje, die een nichtje is van de moordenaar, had eerder gepleit bij de autoriteiten om de man niet vrij te laten. Ze vreesde dat hij nog steeds een gevaar was, omdat hij zes jaren eerder een vrouw had vermoord, nadat hij haar in een dronken staat meerdere keren had gestoken met een mes.
De moeder probeerde wanhopig om haar dochter Natalia te redden, maar werd neergestoken door haar neef toen ze dichtbij de keuken kwam waar hij het kindje afslachtte.
Zes jaren geleden werd vastgesteld dat de man leed aan paranoïde schizofrenie en werd hij opgenomen voor behandeling in een instelling met hoge beveiliging.
Het bericht Moordenaar onthoofd baby en zwaait met hoofd op straat kort na ontslag uit psychiatrische instelling verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Moordenaar onthoofd baby en zwaait met hoofd op straat kort na ontslag uit psychiatrische instelling

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres