Moeder gearresteerd om storende tekening van 11-jarig mishandeld meisje

De moeder van een 11-jarig meisje is gearresteerd, nadat leerkrachten een hartverscheurende tekening met aantekeningen vond van het meisje waarop onder meer stond: “dood, dood, dood, ik wil sterven.”
Marbelle, de leerkracht van het meisje uit Zuid-Spanje, zegt dat de tekening is gevonden nadat leerkrachten kneuzingen over het hele lichaam van het kind ontdekten.
De tekening laat een zwaar mishandeld kind zien met een mes in het hand, terwijl ze zegt: “volare”- hetgeen betekent “wegvliegen” in het Spaans.
Na de ontdekking van de tekening overhandigde het meisje haar dagboek aan de leerkrachten dat vol zat met psychologische en fysieke mishandelingen die ze ondergaat.
De bezorgde leerkrachten schakelden de politie in waarna de moeder werd gearresteerd.
Het kind is opgenomen in een gezondheidsinstelling en wordt verzorgd door de overheid.
De moeder beweert dat ze het meisje heeft geslagen, omdat ze geld van haar heeft gestolen.
Het bericht Moeder gearresteerd om storende tekening van 11-jarig mishandeld meisje verscheen eerst op GFC Nieuws.

Bericht: >Moeder gearresteerd om storende tekening van 11-jarig mishandeld meisje

Suriname ligt in de tropen, vlak bij de evenaar. Het is er altijd warm en vochtig. Een groot deel van het land is bedekt met tropisch regenwoud. De Corantijn vormt de grens met Guyana en de Marowijne de grens met Frans Guyana. De kust van Suriname bestaat mangrovebomen. Er wordt veel rijst verbouwd. Zie jij jezelf al lekker ontspannen in een , dan ga je lekker hangmateren. Een okseltruitje.IDB, In de bil. Baksen is een flink pak rammel. Met dievenijzer hekwerk om je huis kan jou niets meer overkomen. Gezouten kabeljauw gaan bakken, noemen wij bakkeljauw. Een fles met potentieverhogende gedroogde plantdelen is een mannenfles. Autowandeling Bacove bakabana Bakkeljauw Bamihaar Blakaman Bloot Buitenvrouw Cellulair Dinges Doekoe Gaan Geslagen Getrouwde Handruiker Hangmateren Jawel Jonko Kostgrond cassave, watermeloen, banaan, tajerblad, sopropo, papaya, passievrucht, tomaat, boontjes en rijst. Kouseband Kraken Kromanti Kweekje Lemmetje Manja Mannenfles Mattie Okseltruitje of okselmouwtruitje Panna Pinaren Roti Schaafijs Schoenen uitlopen Schoonbroer Sprietje Tjappen Trekkoffie Trots Vriendinnenschrift Warung Wiet Zetten Zwamp Zwageres